GY.I.K

A kérdésekre adott válaszokkal segíteni próbálunk az oldal használatában. Természetesen küldhetsz kérdést, illetve telefonálj, ha bármilyen problémád van.  A Tankönyvbolt száma: 74/510-797  Nyitvatartás:  H-P ig 8.00-12.00-ig 13.00-16.00 ig

1.- Az oldalt telefonon keresztül is tudod használni.

Az oldalon a keresőbe kereshetsz a Kiadói kódra, tantárgyakra, szerzőre, keresve is. Az oldal használatához nem kell a regisztráció, ..csak ha vásárolni szeretnél.

2.- Hogyan vásárolhatok?

A vásárlást előre fizetéssel és utánvétellel választhatod. A kiszállítás költsége postai szállítás 1450ft...GLS futárszolgálattal, utánvéttel is 1450ft. Előre fizetésnél választhatod a Simple kártyás fizetési módot, vagy a bankszámlánkra történő utalást. 

( 12071001-00155791-00100007 Tankönyv-ker Kft ). Utánvét esetében értelemszerűen a GLS futárnak fizetsz készpénzben.

3.- Miért nem enged a rendszer iskolai áron vásárolni?

Az iskolai árat a rendszer akkor generálja, ha a vásárlásod értéke elérte a 20000 ft-ot. A nyelvkönyveket és a szakképzési könyveket csak az iskolai tankönyvlistával vagy fejléces, lebélyegzett megrendelővel tudod tőlünk az iskolai áron megrendelni, ha közoktatási képzésben tanulsz.  Csatolt fájlként tudod ezeket a listákat nekünk átküldeni, az üzenetek menüpontnál, vagy a rendelésed feladásakor. 

4.- Mikor kapok automata e-mailt?

Először a sikeres rendelés feladásakor megy e-mail, ezt követően amikor folyamatban van a csomag elkészítése,...és végül akkor, amikor a rendelést már átadtuk a kézbesítőnek (futár vagy posta). Ekkor a rendelést "Teljesített" -re állítjuk át.

5.-Tankönyvcsomagot szeretnék rendelni. Egyenként keresgéljem a tankönyveket az adatbázisban?

Ez nem szükséges. Az "Üzenet" menüpontnál az iskolában megkapott tankönyvlistát küld át mellékletként. Így egyszerre megrendelheted az egész tankönyvcsomagot. 

6.- A munkáltatómtól Erzsébet utalványt kaptam. Felhasználhatom?

Igen. Egyaránt elfogadjuk az iskola kezdési és az ajándék Erzsébet utalványt.

7.- Mihez kezdhetek az üzletbe behozott tankönyvekért kapott utalványommal?

Az utalványt időkorlát nélkül felhasználhatod bármilyen, kapható könyv megvásárlására,....valamint a jogosítványhoz szükséges E-learning tanfolyam elvégzésére is! Részletek a www.mazsijogsi.hu oldalon.