Tankönyv felvásárlás

Ha ELADNÁD használt tankönyveidet, töldsd ki az oldal alján lévő kérdőívet, hogy árajánlatot küldhessünk majd az elküldött tankönyveidről.

A hivatalos tankönyvjegyzék elérhető a http://www.kir.hu/kir_tkv_jegyzek oldalon.

1.) Postai csomagban küldd el nekünk azokat a tankönyveket (legfeljebb kb 15kg-os csomagokban), amelyek:
1.a) - Forgalomban vannak, (pl: szerepelnek a webáruházunkban, de inkább a hivatalos tankönyvjegyzéken)
1.b) - Jó állapotúak, vagyis még használhatóak, eladhatók
A csomagban feltétlenül legyen benne elérhetőséged, a címed, e-mail címed, és /vagy mobilszámod! 

A megvásárolt tankönyvek darabszámáról és összértékéről kapsz az email címedre egy ajánlatot, amelyet az elküldéstől számítva 24 óra után elfogadottnak tekintünk. Ehhez szükséges az oldalon lévő kérdőív kitöltése. Az ajánlat csak az elküldött tankönyvekre vonatkozik,... "látatlanban", u.n. "előkalkulációval" nem foglalkozunk. Az ajánlatra az "üzenet" menüpontban tudsz válaszolni. Ha az ajánlat számodra nem megfelelő, a könyveidet költségünkre visszaküldjük.  Két héten belül ajánlatot adunk. Ha nem kapsz ajánlatot, akkor vagy a csomagba vagy az oldalunkon nem adtad meg számunkra az elérhetőséged, vagy nem töltötted ki a kérdőívet! Ebben az esetben  jelentkezz, mert 1 hónapnál tovább nem őrizzük meg a csomagodat.

2.)  2020.Január óta az FI- Raktári számmal jelölt tankönyveket már nem vásároljuk fe, ..ezek az u.n "Kísérleti", vagy "Új generációs" tankönyvek. Elsősorban a szakmai és kevésbé a közismereti tankönyveket várjuk.  


A tankönyveket (állapottól függően) kb. az iskolai ár feléért, egyharmadáért vesszük meg.
Az átvett tankönyvekről "vételi jegyet" kapsz, valamint "rózsaszínű" postai utalványon küldjük a pénzt, amennyiben a kért fizetési módban a "Készpénzt" jelölted meg.
Ha nem vesszük meg minden könyvedet, a "maradékot" visszaküldjük a GLS futárszolgálattal. Ezt a csomagot mindenképpen vedd át, mert ebben küldjük a "vételi jegyet" és (borítékban) a pénzt.

 Az üzletbe, személyesen behozott tankönyvekért utalványt adunk. (Könyvátvétel: Pénteken d.u. és Szombaton d.e.).  Ezek az utalványok felhasználhatóak bármilyen, forgalmazott könyv vagy tankönyv megvásárlására...vagy E-learnig Kresz tanfolyam elvégzéséhez is, amivel jogosítványt szerezhetsz! (www.mazsijogsi.hu)

Ha VÁSÁROLNÁL tőlünk használt tankönyveket, akkor tudnod kell, hogy csak olyan könyveket árusítunk, amelyek VALÓBAN jó állapotúak.  

Fontos, hogy időben küldd el rendelésed, mert augusztus, szeptember hónapokban a kiszállítás bizonyos esetekben akár 2 hétig is eltarthat a "csúcsszezon" miatt. Ha az egy hetet meghaladja a teljesítés, akkor mindenképpen felvesszük a kapcsolatot Veled.

Várunk partnereink között: 
a Tankönyv-ker Kft munkatársai és Balog István üv. 30/9379-204

Címünk: 7100 Szekszárd Mészáros Lázár u.7. TANKÖNYVBOLT 74/510-797

Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet:

Kért fizetési mód

Megjegyzés