Rólunk

Cégünk általános, közép és felsőoktatási tankönyvek, valamint a szakképzés tankönyveinek árusításával foglalkozik. Vásárolhatnak magánszemélyek és intézmények egyaránt. Webshopunkban mind a 4972 db, jóváhagyott, hivatalos tankönyv megtalálható vagy megrendelhető. Küldj üzenetet, ha valamit nem talász meg,... biztosan segítünk!

A keresővel  címszóra vagy a kiadói kódra (Raktári számra),... illetve ezek töredékére tudsz keresni vagy a szerzőre is! Használd a Kategóriák gombokat vagy a "Speciális keresőt", ha a több szempont szerint keresnél. 

Kedvezményeink:
1.) 20.000 Ft összeghatárig a megrendelt tankönyveket bolti áron árusítjuk. A használtakat természetesen a használt áron, ami az iskolai ár 67%ának felel meg. A fizetés módja lehet előre fizetés vagy utánvét, intézményeknek átutalás. A kiszállítás díja postával, ..vagy GLS futárszolgálattal egyaránt 1450 Ft. 

2.) 20.000 és 50.000 Ft között már iskolai áron vásárolhatsz, kivéve a nyelvkönyveket és a szakképzési tankönyveket. Ezeket iskolai áron kizárólag igazolt, közoktatási iskolai megrendelés esetén küldjük! Regisztrált tankönyvek estében az iskolai ár 20-30% -kal is lehet alacsonyabb, mint a bolti ár. A könyvek mellett általában szerepel az iskolai és a bolti, (új) ár egyaránt. Az iskolai ár automatikusan generálódik az összeghatár elérésekor.  Az Akciós ár olyan tankönyvekre vonatkozik, ..amelyek vagy jó állapotú használtak, ..vagy olyan tankönyvek, ..amelyek már nem beszerezhetőek..felvásárlásokból származnak.

3.) 50.000 Ft feletti vásárlás esetében iskolai áron és a postaköltség átvállalásával küldjük a könyveket, a fizetés módját egyeztetjük.
 

4.) Akciós könyveink közül választhatsz szórakoztató, ismeretterjesztő és kötelező olvasmányokat, vagy korábban kiadott tankönyveket féláron, vagy még olcsóbban..és ezek között lehetnek jó állapotú használt tankönyvek is. Az akciós tankönyveket csak a készlet erejéig árusítjuk, ..mivel ezek a könyvek már nem beszerezhetőek..és a legtöbbjük felvásárlásokból származik.

 5.) A rendelések leadásokor automatikusan generálódó emailekre ne válaszolj! Használd az "üzenet" menüpontot.

Vállaljuk: Iskolák, intézmények, osztályok, tanfolyamok tankönyvellátását is! Ehhez fejbélyegzős, iskolai pecsétes megrendelőre van szükségünk, amelyet mellékletként továbbíthatsz pl az Üzenet menüpont alatt. További információk a 74/ 510-797  vezetékes, vagy a 30/9379-204-es mobilszámon! 

A megrendelt tankönyveket 90%-ban 1 héten belül feladjuk. Ha ezt a határidőt nem tudjuk teljesíteni bármilyen okból, akkor telefonon vagy e-mailen értesítünk!

Tankönyv-ker Kft

Balog István 30/9379-204 vagy hívd fel az üzletet

7100 Szekszárd Mészáros Lázár u. 7.sz.  TANKÖNYVBOLT 74/510-797