Rólunk

Cégünk általános, közép és felsőoktatási tankönyvek, valamint a szakképzés tankönyveinek árusításával foglalkozik. Vásárolhatnak magánszemélyek és intézmények egyaránt. Webshopunkban mind a 4972 db, jóváhagyott, hivatalos tankönyv megtalálható vagy megrendelhető. Küldj üzenetet, ha valamit nem talász meg,... biztosan segítünk!

A keresővel  címszóra vagy a kiadói kódra (Raktári számra),... illetve ezek töredékére tudsz keresni vagy a szerzőre is! Használd a Kategóriák gombokat vagy a "Speciális keresőt", ha a több szempont szerint keresnél. 

Kedvezményeink:
1.) 20.000 Ft összeghatárig a megrendelt tankönyveket bolti áron árusítjuk. A használtakat természetesen a használt áron, ami az iskolai ár 67%ának felel meg. A fizetés módja lehet előre fizetés vagy utánvét. A kiszállítás díja mindkét esetben jelenleg 1.100 Ft. 

2.) 20.000 és 50.000 Ft között már iskolai áron vásárolhatsz, kivéve a nyelvkönyveket és a szakképzési tankönyveket. Ezeket iskolai áron kizárólag igazolt, közoktatási iskolai megrendelés esetén küldjük! Regisztrált tankönyvek estében az iskolai ár 20-30% -kal is lehet alacsonyabb, mint a bolti ár. A könyvek mellett általában szerepel az iskolai és a bolti, (új) ár egyaránt. Az iskolai ár automatikusan generálódik az összeghatár elérésekor.

3.) 50.000 Ft feletti vásárlás esetében iskolai áron és a postaköltség átvállalásával küldjük a könyveket, a fizetés módját egyeztetjük.
 

4.) Akciós könyveink közül választhatsz szórakoztató, ismeretterjesztő és kötelező olvasmányokat, vagy korábban kiadott tankönyveket féláron!

 5.) A rendelések leadásokor automatikusan generálódó emailekre ne válaszolj! Használd az "üzenet" menüpontot.

Vállaljuk: Iskolák, intézmények, osztályok, tanfolyamok tankönyvellátását is! Ehhez fejbélyegzős, iskolai pecsétes megrendelőre van szükségünk, amelyet mellékletként továbbíthatsz pl az Üzenet menüpont alatt. További információk a 74/ 510-797 ill. 74/ 510-798-as vezetékes, vagy a 30/9379-204-es mobilszámon! 

A megrendelt tankönyveket 90%-ban 1 héten belül feladjuk. Ha ezt a határidőt nem tudjuk teljesíteni bármilyen okból, akkor telefonon vagy e-mailen értesítünk!

Tankönyv-ker Kft

Balog István 30/9379-204 vagy hívd fel az üzletet

7100 Szekszárd Mészáros Lázár u. 7.sz.  TANKÖNYVBOLT 74/510-797