Könyvismertető

Cziráki Marietta - Molnár Kristóf
Vendégtéri értékesítés alapjai

Cziráki Marietta és Molnár Kristóf első tankönyve, a GS-8-01 Vendégtéri értékesítés alapjai 2021 tavaszán készült el, tankönyvvé nyilvánítási eljárása szeptemberben lezárult. Szerzőink könyvük  tartalmát a 2020-as programtantervek, képzési és kimeneti követelmények, valamint oktatói és a vendéglátásban szerzett tapasztalataik alapján állították össze. Olyan kiadvány létrehozására törekedtek, amely szakmailag pontos, korszerű, és az ismereteket a megcélzott tanulói korosztály számára is befogadható formában tartalmazza.

Tartalom

  1. Milyen lesz a munkahelyem?
  2. Mi minden található az értékesítőtérben?
  3. Hogyan végezhetjük a munkánkat biztonságosan?
  4. Milyen elvárásoknak kell megfelelnünk?
  5. Hogyan viselkedjünk a munkahelyünkön?
  6. Hogyan alakul egy napunk?
  7. Sikerült italt választani?
  8. Sikerült ételt választani?
  9. Miből áll az alapvizsga? (Digitális extra fejezet)
Szega-Books
Kiadói kód: GS-8-01
Tantárgy:
évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára: 4.600 Ft
Új ára: 4.600 Ft