Könyvismertető

Kemény Andrásné
Cukrászszakmai ismeretek 1.

A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a nyersanyagok technológiai szerepével, a gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, majd a félkész termékek előállításával, a cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül bemutatja az-uzsonnasüteményeket. A tankönyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kiadói kód: MK-5815
Tantárgy:
évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára: 4.100 Ft
Új ára: 4.100 Ft