Cukrász szakmai ismeretek 2.
A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.
Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kiadói kód: MK-5816
Tantárgy: Egyéb
10, 11, 12, 9 évfolyam
Rendelhető | Kapható
Kiadói kód: MK-5816
Tantárgy: Egyéb
10, 11, 12, 9 évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára:
4.100 Ft
Új ára:
4.100 Ft