Könyvismertető

Béres Ilona - Dr. licskó Ildikó
Alkalmazott számítástechnika

A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót. Bemutatja a Windows XP operációs rendszert, a szö­vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató készítő, weblapkészítő és adatbázis kezelő alkalmazásokat tartalmazó Microsoft Office 2007 csomagot, valamint az ingyenesen elérhető és letölthető irodai, böngésző és levelező programokat.

A könyvben számtalan bemutató példa található. A feladatok segítenek abban, hogy a géphez ülve, a megszerzett tudást mindjárt ellenőrizni is lehessen. Minden egyes gyakorlati feladat a valós életből vett kereskedelmi, vendéglátó és idegenforgalmi példákat tartalmaz. A CD-én az egyszerűtől az egyre bonyolultabb - a mindennapi gyakorlat során számtalanszor jelentkező - problémák megoldására nyílik lehetőség. 

Ez a könyv és CD felépítése és tartalma alapján segítséget nyújt a kezdő felhasználóknak a számítástechnika alapismereteinek elsajátításához, a „haladóknak” pedig a munkájuk során jelentkező összetett feladatok kreatív megoldásában.

Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadói kód: KR-432
Tantárgy: Informatika
évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára: 3.800 Ft
Új ára: 3.800 Ft