Könyvismertető

BRUSZTNÉ KUNVÁRI ENIKŐ
A KERESKEDELMI EGYSÉG MŰKÖDTETÉSE, AZ ÁRUFORGALOM LEBONYOLÍTÁSA

tankönyv a kereskedelmi szakmai képzés alapköveit alkotó modulokat dolgozza fel: ezek a 10025-12 A kereskedelmi egység működtetése és a 11507-12 Az áruforgalom lebonyolítása.

Egy kereskedelmi egység nyitása és eredményes működtetése megköveteli a piaci igények, valamint a vonatkozó jogszabályok ismeretét és alkalmazását.

Az áruforgalmi folyamat a beszerzést megelőző tevékenységtől egészen a vásárlás utáni teendőkig tart. E folyamat tervezése és végrehajtása elemi összetevője az üzlet olajozott működésének.

A mindennapos értékesítések során, a vállalkozás által forgalmazott termékek ismerete, a vevőtípusok felismerése elengedhetetlen a vásárlók megfelelő kiszolgálásához.

Mindezen ismeretek elsajátítását segíti ez a tankönyv, mely három nagy egységre/részre tagolható. Az alappillért az I. Általános áruismeret alkotja, amelyre a II. Áruforgalmi ismeretek rész épül, végül a III. Kereskedelmi egységek működtetése teszi teljessé az ismereteket.

A tananyag minél hatékonyabb feldolgozása, és az ismeretek elsajátítása érdekében többféle módszer került alkalmazásra, ezzel segítve a tartalom gyakorlatiasabbá, érthetőbbé tételét a tanulók számára.

Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadói kód: KR-90
Tantárgy:
9 évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára: 4.200 Ft
Új ára: 4.500 Ft