Könyvismertető

Kész Zoltán - Némethné Dr. Hock Ildikó
1000 Questions 1000 Answers Felsőfok

A könyv a hazai nyelvkönyvkiadásban már-már klasszikusnak számító 1000 Questions 1000 Answers sorozat felsőfokú kötetének negyedik, felújított és bővített kiadása.

A jelentős szerkezeti és formai változásoknak köszönhetően a tananyag a korábbinál is áttekinthetőbb és könnyebben tanulható lett. A könyvet tartalmában is aktualizáltuk az elmúlt évtized során a mindennapi életünkben bekövetkezett változásoknak megfelelően. A kiadvány további jelentős újdonsága, hogy szituációs feladataihoz online terméktámogatás kapcsolódik. A kiadó honlapjáról térítésmentesen letölthető interaktív hanganyag az élő beszélgetés élményét kelti: lehetővé teszi a nyelvtanuló számára, hogy anyanyelvi beszélőkkel gyakorolhassa a feladatokat.

Az új kiadvány elkészítése során nem csupán valamennyi népszerű és akkreditált felsőfokú nyelvvizsga (BME, DEXAM, ECL, EURO, ORIGÓ, PANNON, TÁRSALKODÓ, TELC stb.), hanem a gimnáziumi érettségi követelményeit is figyelembe vettük, így az nemcsak a nyelvvizsgára, hanem az emelt szintű érettségi szóbeli részére is eredményesen készít fel.

A könyv tartalma:

  • A könyvben található 13 fejezet a Magyarországon államilag elismert felsőfokú vizsgák és az emelt szintű érettségi témaköreit dolgozza fel. Az egyes kérdéseket mintaválasz követi - gyakran egyszerre több is -, valamint az adott kérdéshez és válaszhoz kapcsolódó szó- és kifejezés-gyűjtemény, ami mentesíti a nyelvtanulót a hosszadalmas szótárazás alól.
  • A fejezetek végén témavázlat (Sketch Answers) található a legfontosabb témák és a velük kapcsolatos jelenségek és kifejezések felsorolásával, hogy az adott témakört önállóan, árnyaltabban és személyre szabottabban dolgozhassuk fel.
  • Role Play című fejezet 30 kidolgozott szituációs feladatot tartalmaz, amelyekhez ingyenesen letölthető interaktív hanganyag is tartozik.
Lexika Kiadó Kft.
Kiadói kód: LX-0126
Tantárgy: Angol
10, 11, 12, 9 évfolyam
Rendelhető | Kapható
Iskolai ára: 4.200 Ft
Új ára: 4.390 Ft